The Mermaid Diary

Kategori: Shopping

Current mood

Bästa linnet från Forever 21´s Barbie Collection som jag och Lollo köpte matchande i Paris. 

Marc By Marc Jacobs

New in, yeyyy 

ALEXANDER WANG X H&M

Har ont så ont i knäna på nätterna att jag inte kan sova. Så idag vaknade jag  upp med en äcklig äcklig huvudvärk och hög sömnbrist. Efter några flera sömntimmar, grönt te och 2000mg alvedon så blev det bättre. Gick till skolan bara för att göra ett matteprov och fick ännu mer ont i huvudet.

Kom hem med en kasse större en mig själv. Innehållet? Alexander Wang´s nya kollektion för H&M. När jag kom däckade jag nästan för att jag var så uttröttad 

 

Nike free run 5.0

Köpta i paris for 1190:-, del 1 av shopping i Paris då antar jag haha? Finns då ingeting mer motiverande när det kommer till träning som nya träningskläder! 

Make Me Up

När jag var i Schweiz så kunde jag få tag på ett märke från Milan "Kiko" - grymmttt!

Sephora puderborste, Foundation/puderborst, conceler, rött läppstift, glitter rosa läppstift, rogue, dagkräm, fransk manikyr nagellack, ansiktborste, primer & sminkborttagning. 

World Map Scratch

Det här är det ultimata att ha på väggen för mig, nu kom jag på att jag har lite scratching att göra.. En vacker dag har den guldiga färgen blivit avskalad från varenda land på världskartan. 

White lace dress

Har lockat håret, haft lite bus på benen, vaxat och kört anisktsmask och provat min nya fina spets klänning 

Nike Dunk Sky Hi ♥

Hur underbara?!?! Nike Dunk Shy Hi. Dom här är allt jag vill ha just nu: Vita, fräsha, nya, skor,nike och höga. Bruna långa ben i shorts till dom här kritvita ahhhhh,min kärlek för skor är stor. Ju dyrare desto bättre ärligt talat. Är helt kär hur som helst! 

 köpta på Sneakers and Stuff för 1,200 kr

Empire State Of Mind

William har kommit hem från New York och där köpte han ett par nya låga vita Converse åt mig (ni har ingen aning om hur  mycket pengar jag lägger på nya skor, har många många oandvända skor i sko kartonger i garderoben..vad väntar jag på haha??) ...

 och så fick jag en Victoria´s Secret Coconut Passion body mist i present 

Theeenk you 

Lite nya grejer

  199:- från Bik Bok

 

Ögonbrynspenna, eyeliner, nagel lack, ögonskugga, smink borste, nagel lacks borttagning 300:- 

 

 

New in!

Två grymt fina toppar i min garderob, tshirten har jag cravat hur länge som helst och äntligen kom den in i XS.. har andvänt dom båda en gång men jag vet att dom kommer passa mycket bättre till en fin bränna och korta jeans shorts  Snaaarrt....

New in

  199:- från Bik Bok

Ögonbrynspenna, eyeliner, nagel lack, ögonskugga, smink borste, nagel lacks borttagning 300:- 

 

 

 

MAC

Ny foundation från MAC, 330:- . På Åhlens City provade makeup artisten olika nyanser tills vi kom överens om den som såg bäst ut, grym service Flört

I GOT 99 PROBLEMS BUT A BITCH AIN'T ONE

Jag har inte visat er min grymmaaa mössa?! Jag tycker att den "sends out the right message" . Från madlady.se 

BIKBOK FLEX

Ett av mina bästa köp den senaste tiden, dom är otroligt sköna, sitter bra, snygga och FLEXIBLA!! Har spruckit andra jeans tidigare när jag varit lite väl akrobatiskt hehee, så dessa är perfekta! Priset ligger runt 500 lappen.