The Mermaid Diary

Kategori: On my mind

I´m hatin it

Mcdonken är knappast ett främmande område för oss ungdomar hahah, för mig är det mest ett häng men jag älskar också kombinationen pommes & sundae men i hel helt är det sunkigt ju haha. Det som är så jävla bra med det jag ska säga är att det INTE är sluta äta på mcdonals! 

Men just nu så är det himla vidrigt att äta kött och kycklig där. Dom doppar kycklingarna i elektriskt vatten, kokande vatten, hugger av halsen på dom levande. Och andra mysiga saker med, så om du kollar på den här superkorta videon och brukar äta donken kan du ju skriva under här för att få Mcdonalds att sluta döda höns på ett sånt tortyriskt ONÖDIGT sätt, om ni skriver under här:Här (peta) så får dom kritik och förhoppningsvis börjar dom slakta på ett rättvisare sätt.

ALDRIG MER MJÖLK

Precis som alla andra människor (egentligen eftersom det är extremt onaturligt för människokroppen) så är jag allergisk mot ko mjölk, laktos. För den sakens skull så drickar jag havre mjölk istället, och försöker äta så lite mjölkprodukter istället (inprincip allt: gräddfil, smetana, keso, mjölk, kvarg etc) finns laktosfritt. Många som slutar äta mjölk blir piggare då det krävs väldigt mycket energi från kroppen för att kunna bryta ner mjölken. 

Har följt dö snygga Dani Karlssons blogg i ett par veckor nu och hon är vegan och skriver väldigt mycket intressanta saker om ämnet: Och efter att ha sett dom här videosarna tänkar jag fan inte supportra mejeri industrin längre. 

Vill också uppmärksamma hur viktigt det är att välja ekologiska ägg från frigående höns utomhus, det handlar om några kronor och fan vad skönt det kommer känns inombords att veta att du tar konsumtionen till rätt håll.

To be a femenist is to be vegan:

Do you know how long a cow carries her child in her womb? 9 months, exactly like us. Can you imagine being impregnated every year with frozen sperm, carry the baby for 9 months, deliver it, and then have it taken away from you to be slaughtered so other people could steal your breast milk? Over and over again until you’re too old and stop producing milk and they slaughter you as well?

 

 

The dairy and egg industries are the biggest form of female oppression there is. Female animals are being treated horrible in this world. They are slaves and remember,  the eggs that you eat and the milk that you drink is coming from a grieving mother. If you’re a feminist who struggles for womens right to have control of their own bodies, then you should really consider becoming vegan.

Text från Danikarlsson.metromode.se

Ooops I forgot my bitch repellent today

Osäkra tjejer tycker jag allra mest synd om. Fyfan vilka svaga individer dom är som behöver bli sedda& hörda var femte minut, attention whores stöter man ju på ibland och då vill jag helst stoppa fingrarna i halsen och sätta mig på ett plan till Afrika. Bort bort bort. SCHAS!

 Hahahah, GOd natt hörni, en mycket stolt bild då jag för första gången lockade mitt väldigt raka hååår: Har ni några tips förutom hårspray som får lockarna att hålla bättre så dela gärna med er 

 

Money on mind

Bilderna snodde jag från Tumblr

Att tjäna egna pengar känns så.jävla.gött. Ett steg i rätt riktning, tycker inte att ens första jobb eller extra jobb behöver vara någonting som man vill göra i framtiden men man får erfarenhet vilket krävs för massa jobb i framtiden. Alla framgångsrika människor började tjäna sina egna pengar på något sätt redan dom var små, det gör en målmedveten och man inser att jobb man gör pays off. Att kunna köpa allt som jag vill ha, fast för mina egna pengar är något jag är stolt&glad över. Dessutom försöker jag spara lite av det jag tjänar tills framtiden, om 3 år är jag 18 år och jag vill kunna resa utomlands med kompisar på sommrarna i gymnasiet, köpa dyrare kamera linser osv och helt enkelt ha ett start kapital om jag skulle vilja starta ett eget företag eller så. 

Förra året kunde jag köpa julklappar för pengar jag har tjänat istället för att få pengar från samma person som jag ska köpa till hahah

Jag behöver inte mitt barnbidrag eller så (behöver inte köpa allting själv, men jag tycker det känns bra när jag har betalat något för mig själv) och så många ungdomar hehe har blivit lata pappas pengar typ och det tror jag man får äta upp när man står där, myndig och ska klara sig själv. 

Man behöver pengar för att leva ett skönt, stablit liv och i framtiden vill jag aldrig bli pank och jag vill kunna klara mig utan jobb ett par månader om jag skulle känna för det osv!

15

Det är exakt 27 dagar tills dagen då jag fyller femton fucking år. Det känns stort och jag har ganska mycket förväntningar, hoppas mitt år som femton åring blir jävligt bra. Får cykla utan hjälm, ta moppe kort om jag vill och blir byxmyndig. Är det inte en ganska konstig grej? Som att det är då det gäller, nu är man feel free to loose your pant(ie)s enligt lagen. Det är ju en dom största grejerna som har hänt en på 15 år, eller? att tappa sin oskuld. Dom flesta i min kompis krets har inte haft sex än, för dom vill vänta eller så har väl tillfället aldrig dykt upp. För vissa spelar det ingen roll med vem och hur det händer, de vill bara “ha det avklarat”, medan andra vill vänta med att ha det tills man träffar någon man tycker väldigt mycket om. Jag är mer åt det andra hållet, det är en sån sak man kommer minnas hela livet och första gången kommer absolut inte vara det bästa ligget i hela sitt liv haha men jag tycker man ska tänka efter, vill jag, nu, här, med den killen? Förstår ni? Annars får man snarare ångest tankar av att tänka tillbaka på det istället för att bli pirrig typ. Jag tror att det är bra att göra det med sin pojkvän som man varit tsm med ett tag, en kille man känner och litar på som inte är med dig bara för "det". 

Viktigast av allt är att man gör det man känner för! 

Trots att den här kvinnan måste vara den sexigaste på jorden har hon haft ett 6årigt förhållade utan sex och är idag gift&har barn med Jay-z som tog hennes oskuld, shiiet!