The Mermaid Diary

Kategori: Foto

Ung Foto Festival 2014

(UTKAST som adrig blev publicerat)I helgen har jag bland annat hängt i Ålsten och träffat diverse Bromma människor samt varit på Ung Foto Festival på Kulturama, vilket var så jävla bra! Så otroligt många bra föreläsningar från helt fantastiska fotografer och vi fick jätte intressesanta foto uppgifter men jag är väl lite av allt eller inget så jag gjorde inte uppgiften i tid.  Genusfotografen var helt otroligt, det är han som publicerade den sanna historien om American Appareals VD´s sexuella utnyttjanden av unga modeller. Googla bara på AA  reklam bilder... 

Man ser inte så bra tyvärr, men inprincip är detta fiskporr. Ja, ni läste rätt. Fisk porr i en dansk fiske tidning som till största del handlar om fiske utrustning men varje månad slänger dom in nakna tjejer och fiskar som äter deras bröstvårtor också och kallar det för månades fisk jänte. ?????!

Tidningen Mama vs den enda pappa tidingen i Scandinavien. Vid kvinnorna placeras typ 100 st bebisar även om kändisen på omslaget vid tillfället bara var gravid än så länge. Men papporna poserade utan sina barn som dom faktiskt var pappa till. Genusfotografen bloggade om det här och efter det här så har tidningen PAPPA tackat för kritiken och  faktiskt bara gjort omslag med barnen med! 

Skakade ner lite röda löv idag när jag tog porträtt av en annan kursdeltagare :P

Hermans trädgård

Äter med mamma på den mysigaste restaurangen som finns i Sthlm, -Hermans trädgård på söder med sån sjukt vacker utsikt över Sthlm/Djurgården. + att dom bara serverar vegetarisk skit god mat!