The Mermaid Diary

ÖVERASKNINGSFEST

Har man världens bästa vänner eller? Jag har fått det enda jag velat ha här i livet haha, en överaskningsfest! Fy fan vad glad jag blev!

Long story short så hade jag ingenting planerat för själva dagen DAGEN som jag fyllde 16 på (2 Jan), jag skulle städa, chilla och förbereda lite för släktkalaset nästa dag och förhoppningsvis hänga med vänner på kvällen. Men hur som helst hade mamma bokat ett bord på min favvo restaurang på Söder kvällen i ära, lite små mystiska saker hände väl som byggde upp förväntningen på att nån överaskning var på gång som tex att mamma tände ljus hemma innan vi gick, jag såg Jakobs "kläder" (såg aldrig ansiktet) springa uppför trapporna på tunnelbanestationen och mamma smsade hela tiden. Men jag blev totalt blåst haha. Väl på restaurangen så sa mamma att vi bara skulle ta en dryck att börja med, och vår reservation fanns inte i systemet och jag bara wtf is this. Sen så visade det sig att Katarina & Isak var dom vi väntade på, för att dom ville fira mig. Men sen så orkade inte Isak äta på restaurang men dom föreslog att dom skulle köpa med sig hämtmat och komma hem till oss. Jag blev skitsur och sa vems jävla födelsedag är det och ni tog hit mig och sen kommer dom inte?? Helt enkelt pissed off. Men vi åkte hem och jag grät en liten tår för jag var trött och trött på katastrofen ahha. Klagar alltså på dessa två personer hela vägen hem och där i hallen ser jag Jakobs handskar, men tror fortfarande att Katarina och Isak är där, det är helt släkt och när jag går till vardagsrummet så hoppar alla mina närmsta bästa vänner fram och ropar SURPRISE! 

 En sån vändning, för en sekund sen var jag extremt besviken på min födelsedag och så blev jag blåst och fick världens bästa överaskning.

Ironiskt nog tog jag alla "bra bilder" på kvällen men Zoe älskling fixade det.. haha

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas