The Mermaid Diary

LUSH LOVE

Dagen efter mitt födelsedag så kom släkten hit och firade mig vilket faktiskt var väldigt mysigt. Det jobbiga är att vi nu har massor av godsaker kvar här hemma som jag inte kan låta bli att äta upp, alltså ni skulle bli rädda om ni sett vad jag har ätit hittils dom här första fem dagarna på året. Jag har ingen självkontroll what so ever. Är också lite sjuk och krasslig nu och ser inte fram emot det första träningspasset på länge, fy vad jag kommer bli trött. 

Hur som helst så kom Zoe, Sisela och Nils eftersom dom praktiskt taget är familj. Av Zoe önskade jag mig hårinpackningen "Marilyn" ifrån Lush men fick även ett schampoo därifrån. Lägger upp detta som ett litet tips då den är för naturliga blondiner som jag är vilket är väldigt svårt att hitta hårmasker för och Lush är ett fantastiskt bra märke som har handgjorda produkter, som inte testats på djur. 

"En hårinpackning som används innan tvätt, för blondiner som vill ha ljusare, skinande hår. Oavsett om du är en blektblondin eller naturlig, vill du hålla borta de gula, orange tonerna från att byggas upp i håret. Marilyn hjälper dig med det och ger samtidigt massor med vårdande fukt till ditt blonda hårsvall. Den behåller det blonda du har, medan kamomill och citron arbetar ihop för att ge dig en hint av glimmande ljushet. 160 kr/st

Så här gör du:Applicera rikligt och låt verka i 20 minuter. Tvätta sedan håret som vanligt med schampoo och balsam.

Schampoo kakan, hur smart om man reser att ha en sån här? På flyget får man bara ha ca 100 ml vätska med sig ju. En kaka räcker till 60-80 tvättar och kostar 100 kr st. Har inte provat den en men den låter bra! 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas