The Mermaid Diary

PARIS BABY

Det var en solig morgon och vi tog bussen till Trocadero - där Eiffeltornet ligger. Vi strossade runt bland alla vackra byggnader och suktande cafeer. Aldrig sett Eiffeltornet på dagen förut men det var magiskt! *ultimate selife opportunity*

Sedan åt vi frukost numero 2 - Nutella Banane Crépes - ren perfektion. Vi satte också upp kameran och tog ca 340 hoppbilder under eiffeltornet haha. Sen gick vi över Seine igen upp mot Champs Elysées för shopping. Vidare till Mona Lisas hem Louvrén där vi åt lunch på en restaurang i deras trädgård och vi shoppade vidare på en gata som hette Ravoli - vi kallade den dock Rue Ravioli av misstag hela dagen haha. Där fanns Bershka, forever 21, Sephora mm! Vi gick spontant på en konstutställning där, drog en starbucks och sedan promenerade vi till Notre Dame vid solnedgången och åt ännu mer crepes haha! Detvar riktigt romantiskt, när staden är upplyst och par satt vid floden där middagsbåtar passerade... riktigt riktigt mysigt! Efter det tog vi oss tillbaka till Eiffeltornet genom att följa dens strålkastare - tog oss en stund att komma fram haha. Det var riktigt riktigt fint att bara stå på bron, nån gatumusiker som spelade fint och par som hånglar, båtar på vattnet och karuseller som snurrar! 

 

 

 

 

På vägen till Champs Elysées passerade vi Givenchy Mansion, här har Audrey Hepburn och Kim Kardashian stått i Givenchy's dressing hall och provat sin bröllopsklänning singerad Givenchy givetvis.

 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas