The Mermaid Diary

LÖöööörrr

Idag ska jag på muay thai träning runt 10,00 soffttt, nämen det är en sjuk energi höjare så d nice. Sen ska jag eventuellt träffa nån, fixa mitt rum och sen träffa Lud&JB som jag träffade en kortis igår kväll, så jävla härliggaa.

Marc By Marc Jacobs

New in, yeyyy 

ALEXANDER WANG X H&M

Har ont så ont i knäna på nätterna att jag inte kan sova. Så idag vaknade jag  upp med en äcklig äcklig huvudvärk och hög sömnbrist. Efter några flera sömntimmar, grönt te och 2000mg alvedon så blev det bättre. Gick till skolan bara för att göra ett matteprov och fick ännu mer ont i huvudet.

Kom hem med en kasse större en mig själv. Innehållet? Alexander Wang´s nya kollektion för H&M. När jag kom däckade jag nästan för att jag var så uttröttad 

 

Självuppfattning

filippasinspo.tumblr.com

Helg morgon med vänner

Önskar man inte att varje helg morgon av exakt så här? Massa vänner i ett stort kök med färskpressade juicer och nystekta pannkakor?

HALLOWEEN PART 2

Musik, Pizza, Vänner, Ett kallt bad, Skräckfilm, Godis, Trick or Treat och barnsliga serier bestod kvällen av hos Johanna i hennes hus i Grisslehamn.Vi hade det väldigt bra och kvällen gick snabbt kändes det som. Jag tror jag somnade halv sju på morgonen haha. Tog majoriteten av alla bilder igår med Johanns kamera, det är väl någon senimental grej att vilja fånga moments jag har haha men det är ju bara bra för er. 

Bruce Wilmish. Alltid redo för ett kort. 

Edvin som tomte och Saga i en "This is a halloween costume" tröja.

Jag glömde att fixa sminket så här ser  ju mitt hemska sår mest ut som bacon haha. Har massor av mer bilder men det tar vi senare va.

Halloween 2014

 

Ja ni, jag älskakakakr Halloween. Att klä ut sig, fyfan vad roligt det är! Jag var horror doll som ni kanske ser, tog en hel del bilder med Johannas kamera igår på alla så det kommer upp ett inlägg senare. 

Hjul på mina fötter

Hon ser så lycklig ut här, shit vad roligt! Jag önskar att det fanns en rullskridosko bana i Stockholm som jag med ett glatt sällskap kunde snurra runt i under neon lights och härlig musik. Har faktiskt ett par som min mamma hade som ung haha, och inlines, minns ni dom? Man åkte runt med knä skydd och hjälm och kunde knappt bromsa. Men kul var det. Vill bara rulla fram haha.