The Mermaid Diary

Slalomfödelsedag

 

(Zoe på bilden) Värmde upp i barnbacken hehe

ycker sportlov är synonymt med skidåkning och när Zoe fyllde år så ville hon som bara åkt skidor en gång förut haha åka skidor i Hammarby backen. Älskar slalom men jag gillar inte såna där liftar man måste fånga och sen åka på dom i jättebranta backar. Först får jag den i huvet "didn´t see that coming" typ och så åker vi, allt går bra till det kommer en jävla grupp med en litet mini snö berg efter haha så skidorna fastnar, vi ramlar av, hänger kvar lite i liften och tvingar killar i vår ålder efter oss att hoppa av haha. Kunde inte sluta garva, så jävla komiskt att vi ska fastna där och bara "shit shit shit glid inte ner för hela jävla backen nu".

Det var också Nils (som är vuxen och kommer från Skåne) s första gång att åka skidor hahah har aldrig sett nåt roligare, men han lärde sig till slut! 

Var jävligt kul iallafall och på kvällen firade vi och hennes familj (inprincip min familj också) och sen sov vi i en stuga dom har på tomten brevid en sjö med brygga och allt, så jävla mysigt! Väldigt väldigt minnsvärd kväll heheh.