The Mermaid Diary

Swim Good

I fredags så jobbade jag lite, fikade i solen(!!!) med Wilma på Karlaplan där vi träffade en intressant kille named August som föreslog att vi skulle ta selfie with strangers, haha det var riktigt roligt, en gullig gubbe sa tex. "djuuuurgårn" istället för "cheese" & en grupp varav bara 1 förstod svenska och han förklararde för dom andra att vi inte hade några vänner så vi ville ta en bild och låtsas att dom var våra vänner hahahh. På kvällen gick jag hem till Matilda, vi båda klädda i varsin Juicy Coutrue dräkt satt och catchade up eftersom vi inte setts på så länge, åt banan med smält choklad, spelade spel och gitarr. Jätte mysigt! 

Lördag: Sprang 5K och Jag som har velat spela laserdome i tusen år blev glad när jag blev medbjuden att spela några spel på Fridhemsplan med Lollo, Bianca, Erik och Wilma. Jag var inte så jävla bra enligt listan hehe men kul var det! Åkte till Lollos hus i Huddinge, gick ut och hade picknick med världens finaste utsikt, gjorde en bucket list för sommaren och åt middag. Wilma följde med mig hem till stan och sov över: Tända ljus, en film, kuddar, cider glass och en bästa vänär allt som behövs under earth hour. 

Sön: Choklad croissanter och brämhults till frukost, alla morgon rutier fast extra långsamt samt en runda på stan. Har också hunnit äta en middag all by my self, skippat en teater föreställning och istället dansat naken och skrivit ner lite tankar om livet. 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas