The Mermaid Diary

Ph samir & gymmet

Är nästan helt utpumpad efter ett galet pass på Nordic Wellness ikväll, först gymmet maskiner i 40 minuter och direkt efter det började Body Combat passet som varade i 60 minuter och det är en blandning av boxning och muay thai och sedan lite styrka på slutet då jag faktiskt kände mig väldigt stark. Maskinerna på gymmet är kul tycker jag men att få "slåss" och andvända energi känns som mycket mer träning. Efteråt åt vi vanilj kvarg med jordgubbar(!) och bananskivor..hur gott? 

Idag var jag och Wilma, Lollo, Isabelle, Jasmine och Marie på Gärdet för att få godis som Samir från PH, så sjukt mycket folk där haha men vi fick vårt godis, fick träffa Samir och så var det sååå soligt på Gärdet, mys! 

Föresten är jag så himmla lycklig nu, känns som en otroligt bra vecka! Det är soligt så folk ler och är utomhus och jag har lärt mig hjula haha så stolt över det, har liksom velat kunna det hela livet och vips så tog det faktiskt bara 1 minut att lära sig ju! OCH SÅ HAR JAG JU FÅTT MINA UNDERBARA NIKE SNEAKERS OMG kärleken strömmar ur mig dom här dagarna 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas