The Mermaid Diary

Mitt landställe

Utgången från det stora huset. 

 

Landet är så sinnes sjukt mysigt. Nära silverfallen som är massor utav vattenfall. Skulle ha fotat där men då hade jag inte kunnat springa haha. I sommar ska jag fota ordentligt så ni får en bättre bild. Har insett nu galet stort det faktiskt är, flera hus och massor av mark och så har vi ett hus vid en sjötomt som vi åkte en snabbis till innan vi åkte hem på söndagen på långhelgen.  Det var så avslappnande att träffa familj, äta farmors mat, andas ren luft. 

MISS KATE UPTON + VOGUE

LANDET

Har det så mysigt ute på landet, agerat fåraherde, träffat mina kusiner, bada - basta, ätit varenda måltid hos farmor - har typ blivit övergödad haha. Nu ska jag ut och åka lite moppeeee!

Valborg och 1:sta Maj

Skinnjacka, Only Tshirts, Boyfriend Jeans och Nike Dunk skor. 

Igår kväll överasknings firade vi Sisela som fyllar år på Valborg på en indisk restaurang på Söder. Det var sjukt god mat och så fick jag lite tid att träffa Zoe och vi hann testa hennes sprillans nya longobard.. nu måste jag också ha en. Sedan träffade jag Lollo i Gullmarsplan, vi tog oss till Nyfors? och sen till Wilma´s hus i Tyresö. 

Första Maj: För första gången i mitt liv så var det dags att faktiskt demonstrera den första Maj. Eftersom vi tre hatar att  det faktiskt finns rasister och vi är alla feminister så dök vi upp på F!´s antirasistiska feministiska demonstration på Mariatorget. Det var såklart några Maj tal som hölls och musik som spelades och massa färgglada feminister och sedan en parad som jag tyvärr inte kunde vara med på då jag i skrivande stund är på tåget på väg till landet. 

Men jag tänkte på en grej idag: Vart var alla killarna? Vart är alla mödras söner, alla systras bröder, alla flickvänners pojkvänner och alla fruars män? Kämpa för att dom som står er närmast ska ha precis samma rättigheter och möjligheter som du redan har!