The Mermaid Diary

Follow me to..

En av mina favorit fotografer är Murad Osmann, han reser runt världen med sin flickvän i sällskap och naturligtvis vill han ta en massor utav bilder när dom turistar, vilket Leo (flickvännen) tröttnade ganska snabbt på så nu fångar han platserna dom besöker med mer eller mindre ett kort på hans flickvän som drar med honom. 

@muradosmann och @yourleo på instagram. 

HONG KONG TBT


No church in the wild

"Man vill ha det när man inte kan få det

och får det när man inte vill ha det

det är galet att försöka förstå det,ja så sant som sagt hur fan ska du ha det"

Blandat från min tumbr filippasinspo.tumblr.com

Spray tan + outfit

Zara TRF topp och Lee jeans 

Idag var vi på UF mässan i Ålvsjö med skolan där en massor utav UF företag hade fina montrar med sin idé/produkt. Det var jätte intressant faktsikt, två superfina killar skänkte 100% av vinsten paå sitt företag till olika organisationer för hjärnforskning &hemlösa barn i Kenya och vissa hade tänkt klimat smart och kommit på helt nya produkter. Jag har vetat länge att jag ska bli entrepenör och ha mitt egna företag och det går ju faktiskt att starta redan nu, men jag väntar tills efter nian i allafall.Jag, Lollo och Wilma gjorde alla varsin spraytan på överkroppen. Först var det snyggt men nu tycker jag att ansiktet ser ut som om jag doppat det i diareé.. hehe. Nu ska jag plugga, lyssna på P3 dokumentär vilket Zoe rekommenderade mig - det är sjukt bra och sen skypea.

 

Romantiskttt

Något utav det mest romantiska som har hänt mig, en okänd kille som började prata med mig och tyckte jag skulle ha två fina rosor, så fgulligt gjort 

Ett bevis på att "dom" killarna faktist finns. 

Bonnie&Clyde On the run

Boy meets girl, girl perfect woman"

And if loving you is a crime
Tell me why do I bring out the best in you

 

They can take me
Now that I found the places that you take me
Without you I got nothing to lose

 

She fell in love with the bad guy, the bad guy
What you doing with them rap guys, them rap guys
They ain't see potential in me girl, but you see it
If it's me and you against the world, then so be it

Size In The Park

Idag var jag på Steve Angello/Size in the park i Kungsträdgården precis som resten av stan haha. Jag, Lollo, Wilma och MIo preppade med en jättemysig picknick i Humlegården och efter konserten slaggade vi hos Lollo och vaknade upp till världens härligaste väder idag! Vi solade i bikinis tom.

VISION/INSPIRATION BOARD

Work in progress, men tills jag har dragit hem några till tidiningar så är det så här den ser ut 

Bästa känslan i världen

Är ju nytvättat hår haha.. kan inte förklara hur mycket jag hatar att ha otvättat hår. Nu ska vi ut paå restaurang och fira min mammas namnsdag.. cosyy!

TB

Har förlorat min macbook air, så nu är jag helt enkelt livrädd att förlora min pro och därmed alla mina bilder.. Sā ska göra lite utkast med throw backs, alla dom här är tagna och redigerade med en liten canon ixus bara.. Ubud, Seminyak.

En Balinesisk begravning: 

BASE 23 ATTITUDE

Igår var jag och kollade på Lollo som dansade på Base23's uppvisning på Oscars teatern. Jag visste att hon var duktig men gårdagens show var verkligen ett bevis haha, hela showen gick som smort med så många olika bra nummer! Fick åven se min gamla barndomskompis Shenie som sjöng live i flera nummer, är avis pâ hela högen som har en talang för någonting,själv är jag bra på ganska många saker men ingen expert på något liksom. 

Idag däremot var inte den bästa dagen pā ett tag, var så trött, ramlade i hop när jag gick i trappor haha och hade extrem huvudvärk sā fort jag kom hem gick jag och la mig. Hade klädsim i skolan, samt att vi skulle kunna dra oss upp paå ett isflak med isdobbar, det gick braaa. Aldrig för att jag någonsin skulle åka skridskor på isen, men.. haha. Saå här sitter vi alltid i skolan, snapchattar sönder folk och älskar hattar som inte är våra. 

 

JUSTIN TIMBERLAKE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Igår var jag som sagt på Justin Timberlake konserten. Justin "skål"ade med publiken och SHIT vad bra han dansar, sjunger och spelar gitarr. och så vinkade vi till The Foo som var där och dom vinkade tillbaka haha. Det var sā underbart när arenan lyste upp som en stjärnhimmel när alla tände sina mobiler i luften under en mysig lát. Min favorit del var Holy Grail! 

Under Sexy Back var det inte en enda person i hela arenan som inte stod upp och dansade. Så galet kul,hoppade och skrek ut mina lungor - hade benhinneflammation och fick betala för det efteråt - gör så sjukt ont att sätta ner foten för att gå. 

JUSTIN TIMBERLAKE PÅ LÖRDAG

Med Isabelle, Emmie, Wilma och kanske Lollo om hon inte ska slava på Base haha. Trodde att jag skulle missa det här men icke sa nicke.  Årets första konsert! 

 

Best Butt Workout

3 varv av den här, prova!

White lace dress

Har lockat håret, haft lite bus på benen, vaxat och kört anisktsmask och provat min nya fina spets klänning