The Mermaid Diary

Bråvalla Festivalen!

Tack, tack, tack - Som fan, till Bråvalla, Kanye West, Axwell&Ingrosso, snygga killar, vatten vakter och våffelförsäljare. Och Lollo och Wilma. För ni gjorde den 28 Juni helt jävla flawless. En av mina största drömmar gick i uppfyllelse då jag stod 1 meter ifran Kanye West och sjöng mitt bästa med i låtar som är inprintade i hjärnan. Finns lite härliga videos på min instagram @filippaaaa som för tillfället inte är privat. Jag orkar inte ens skriva om det för ni som inte var där kan aldrig förstå vilket proffs han är, vilken magi det var och ni borde gråta er själva till sömns om ni inte vittnade det uppträdandet.

Såg också Ison&Fille, Eliphant, Bastille, Laleh, Melissa horn, Axwell&Ingrosso mfl. Brållis: Vi ses nästa år!

Bråvalla Festivalebn

I år stickar jag, Lollo och Wilma till Brāvalliisss! Kommer bli så sjukt kul, att få se Kanye (Yeezuz) West live, på en festival(!!) kommer nog bli en årlig tradition att åka dit om dom fortsätter med så här tunga artiser. Vi skippar tält -lera - klamydia grejejn och kör på hotell istället men vi kommer vara där hela dan och åka karusell och vara på Red Bulls "silence club" - sjukt konstig men rolig grej då en dj spelar, alla gäster har trådlösa hörlurar och får höra samma musik, ni får läsa resten själva! 

Jag avgudar Kanye, han är ett geniiii rakt ut sagt. Love love love

Världen felprioriterar

Det är lite sjukt, 11 miljarder dollar minst läggs på VM I Brasilien, ett land där det finns sjukt rika vs människor som knappt klarar dagen. Jag har sett det med egna ögon och det äcklar mig. Jag älskar fotboll och tycker VM är en skit rolig grej men faaan vad sorgligt det är att några hundra meter därifrån är det barn som somnar till ljudet av vapen skjut (knark maffior)

Innomhus picknick

Andedningen till att jag inte ligger på en vit strand, 35 grader och sol just nu är för att jag tjatade om att stanna kvar för "svensk sommar" hahahah fyfan vad sorgligt. Hade en bild av att den var jätte fin men minnet blir väl blurrigt efter några år.. Brukar knappt vara i Sverige under sommaren men nu är jag det. Imorgon ska vi ut i Skärgården ett par dag, i helgen ska jag till Bråvalla Festivalen och efter det sticker jag till Franska rivieran en hel månad! Underbart. Sen är det seglar läger och massa fester förhoppningsvis. 

Inreda första lägenheten..

Glad Midsommar!

Nu ska jag ut till huset på Lidingö och börja med att fira midsommar med familjen, bada, äta god mat och dansa små grodorna haha.

Hittade en rolig skannad bild från en midsommar då jag och min kusin Lina hamnade på en första sida, cjuute

I'M ACTIVE + HOUSE OF SHAPES

Jag blev inbjuden till ett träning event som hölls ikväll på House Of Shapes och I'm Active var där vilket alltså är fitness modellerna/PT Ida Warg, Alexandra Bring och Hannah. Det var en helkväll med femenive vibe dans (Shakria moves) och en hip hop lektion och avslutades med ett fyspass "i buren". Jag tog med min mamma som min plus 1.  En DJ spelade grym musik, emellan fick man ta cocos vatten, alla smaker Aloe Vera dryckan och TUGG Stockholm bjöd på smoothies och snittar. Perfekt uppladdning mellan passen! 

Alla gick hem med en påse med grymma erbjudanden, två gratis pass på HOS och björk från Hollistics.

Ida Warg fick mina armar att kännas som spagetti! Jag var lökig medans dom stod där utan en enda svettdroppe haha eftersom dom bara coachat. 

 idasfitness.se // http://imactive.se/alexandrabring // fashionablefit.se

 

Sena nätter, stora glass, varje dag ett stort kalas, stället e fullt av gäris

Igår mötte jag upp ett stort gäng tjej kompisar vid Långsjön, där vi badade och grillade.. ända tills då regnet började ösa ner iallafall. Elsa, Ioanna, Innana, Zoe, Hanna och Sam. VI åkte sen hem till Zoe som har en legendarisk stuga på sin tomt där alla vi hängde största delen av natten. Det var fest haha men jag mådde ändå bra "dagen efter", jag och Zoe gick upp vid 11 och gjorde american pancakes med sirap, så jäkla gott och enkelt!Tog en promenad, en power nap och sen var jag redo för ett tränings pass faktiskt. 

Det var väldigt väldigt mysigt, kommer säkert bli många röjar fester med dom här sommaren 2014. 

As long as skies are blue

Fick så mycket komplimanger för min klänning idag, blev så förvånad att främlingar gör sånt. Kanske kan ta lite bättre bilder sen.

Juni kvällar

 

Idag fick jag sommarlov mannar, så skönt! Fick skavsår i ballerina skor, solen sken, läraren var endast glad haha och alla var så fina. Åt lunch med mami, nancy och morfar efter avslutningen, morfar åkte in på sjukhus med ambulans igår - man ska inte underskatta tid med familjen, morfar är bäst och man får en chock när något plötsligt händer. Jag fick massa presenter från NK som jag ska kika på strax. Världens bästa tvärbromsade cykeln mitt på gatan idag när hon såg mig, sprang fram och gav mig en kram: NAWAL, hon har den finaste personigheten av alla jag känner. När jag flyttade tappade vi kontakten samtidigt som vi har saknat ihjäl varandra. Vissa människor behöver ma bara i sitt liv helt enkelt. 

Den första dagen på många underbara. Nu väntar Gotland (förhoppningsviiis) Frankrike, Landet, Lidingö, Bråvalla festivalen i Norrköping, Storvik,. kommer att vara överallt i sommar och nu har det börjat. Amaze balls!