The Mermaid Diary

Skåne

Jag kom hem igår efter en vecka i Skåne med Zoe hos hennes familj i Råå, ni hänger tyvärr efter mitt liv lite för jag är inte hemma mer en två dagar mellan mina semstrar att redigera bilder, blogga i rätt ordning så att ni fattar och så måste jag hinna träna och träffa vänner också.

Vi hängde varje dag på råå strand, ibland solade vi naka därav min brutalt fult knytna bilkini på bilden haha, hade hoppats på att solen skulle göra mina bröst aka snöbollar till choklad bollar men men. Vattnet var kristall klart, vädret perfekt varje dag, underbart! 

Br

St Rafael

Hotell

På vägen till Skåne stannade vi längs vägen för att checka in på vårt hotell. Ni kan ju tänka er det med er bästis? Läckte lampan först kl 4 men gick duktig upp kl. 9 för att njuta av hotell frukosten och sen förbränna den på hotellets gym och slappa av i relax avdelningen.

"Why?"

Skåne

Nu sticker jag till Skåne en vecka med min bästa, hinner kanske lägga upp lite mer bilder från Frankrike, annars får ni mobil inlägg :) 

St Tropez

Jag har spenderat 16 underbara soliga dagar på Franska Rivieran. Eftersom jag var så upptagen hade jag inte tiden att sätta mig ner och blogga, vilket är en tvätta äkta semester! 

Underbara St Tropez är en populaär semester ort bland miljardärer, Naoim Campbell och Jayoncé och det är inte konstigt, det är så vackert! 

I hamnen står det otroliga yachts, man kan få en coca cola för ca 150 sek och så är ju Brigitte Bardot hon själv som gjorde den här fiskarbyn så känd. Min (franska) farmor berättade för mig att Brigitte började prata med henne och sa till henne att inte låta fotograferna "ta" (min) pappa (han var en söt baby)  och efter det har farmor varit hemma hos Brigitte Bardot i Paris! Så jävla coolt!

Vi hade ett fantastiskt, rent ut sagt skit stort hus, halva syns på bilden och jag vaknade till en fantastisk utsikt. 

 

Gålö

Mamma fixade världens finaste trevånings hus som vi bjöd in familjen vänner till, ett fd. kapell på Galö - cyklade runt på militär cyklar, hälsade på i hagar, fika fika fika, hitta smultron ställen, badade på världens finaste Gålö Havsbad mm.