The Mermaid Diary

EAT

***Flawless

Heeej, hänger med Zoe igensan. VI ska strax möta upp Lud&JB och sen ska vi käka på en pizzera och sova över hos mig! Har slaggat hos ludde och vice versa gånger ett antal gånger under lovet men nu får Z joina vår lilla trio haha. 

BDAY ♥

LIBERTA & fjärilen står för frihet 

Igår fyllade jag 15 år mannar!! Feels fantastic&fabolous! ♥ Hade bjudit hit ca 25 gäster för att fira lite men jag ställde in för jag mådde inte så bra så då tyckte jag att det var den värsta födelsedagen någonsin (jag är en sån person som har väldigt höga förväntningar och en bild av hur det ska vara etc ) men några timmar senare ringer det på dörren och så står världens bästa Zoe & Sisela där och sjunger med en tårta och 15 ljus i handen och dom hade dessutom presenter med sig, åhlens present kort och ett super fint cruciani armband! Och så klart kondomer hahaha, så vi åt tårtan & drack god dricka och sedan bjöd jag Zoe på det som blev min första 15 års gräns film på bio - The Escape på Sergel. Och så hade vi en sleep over och idag har vi gått på stan och brännt lite av mina födelsedags pengar.

FUCK YEAH

NYÅRSAFTON

Jag vet att jag bloggar lite sent i efterhand sådär men så mycket händer på samma gång! 

Nyårsafton spenderade vi en en gång hos familjen Abelli i Huddinge, som sagt har dom sjötomt så vi stod på deras brygga vid tolvslaget, och då speglade sig alla rakekter, det var såå vackert. Vi hade eld facklor, släppte iväg såna här fina ljus lyktor (såna där thailändska)  och så skålade vi såklart. En rolig, udda grej vi gjorde var att vi provade en rysk tradition:Man skriver ner allt man önskar ska slå in det kommande året på en lapp, och sen brännar man lappen över sin drink, och dricker glaset med askan i. Det var väldigt äckligt, men jag skrev ner många saker och jag verkligen hoppas inträffar! Ute så satte vi eld på en annan lapp och slängde i sjön, på den skrev man saker man ville skulle ut ur sitt liv och så sa vi nått rimm om negativitet tillsammans. Haha det där lät så seriöst, men det var en rätt rolig grej faktiskt. Sen sov vi alla över där, somnade riktigt sent så jag var en av dom döda zombie människorna på stan idag haha, så glad att jag fyller år den ANDRA och inte den första Januari