The Mermaid Diary

Lights

-Filippa, sa jag försitktigt.

Hon tittade på mig och ett leende sprack upp. Hennes ögon var blå och mycket intensiva. Många människor skulle bli glada och ledsna av att titta in i dem när hon blev äldre. De var djupa som hav och innehöll platser som bara var hennes. Det var dit hon flydde under våra tråkiga thé sessioner och det var där hon valde att stanna, när hon inte ville bli nådd. En bit papper blev en häst och en legobit stod och tittade ut över ryaängen. Med mindre fingrar än mina, skapade hon världar jag inte ens kunde förstå."

---------

 Hon hade på sig sina skära strumbyxor under den rosalila manchesterklänningen och ett armband gjort av färggranna pärlor. Hon hade givit ett sådant armband till sin kille på dagis, men han var visst lite för liten runt armleden. Filippa hade sprungit hem och gjort ett nytt armband som var mindre. Nu skulle de gifta sig för de hade passande armband. Jag ville inte förklara att de kanske skulle hunnit växa sig lite för stora för snoddarna, innan de kunde säga ja i kyrkan. Men Filippa skulle säkert komma på det själv.

-Filippa ska vi laga mat nu, frågade jag.

-Vänta lite, hon ska bara rida hem till sin kompis. Hon har faktiskt gjort sockerkaka till henne, sa Filippa och tittade uppfordrande på mig.

Fick en jättefin universitets uppsats om mig som liten skickad till mig av min gamla barnflicka Elin och eftersom det antagligen var roligare för mig en för er att läsa så fick ni bara ett kort stycke, garvade lite åt armband&gifta oss delen för jag hittade faktiskt en riktig vigsel ring i gräset på dagis gården en dag som jag gav till min första kille på dagis hahah. Sov över hos Wilma i Fredags hahah älskar den tjejen, och på lördagen så shoppade vi lite fina kläder i Gallerian som jag btw HATAR. Det är så jäkla mycket folk där inne, och ingen luft och så varmttttt. Dom borde verkligen ha en garderob. Imorgon kommer jag att svara på några utav dom frågor som ni har ställt så om ni fortfarande undrar nåt så passa på 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas