The Mermaid Diary

Cover gal

Woop Woop! Snart är bilderna ute, från fotograferingen jag& några riktiga babes gjorde hos Bingo Rimér i höstas är ute i butiks hyllorna snart. 

På omslagwt är det i huvudsak en känd snowboard åkare och konceptet på bilderna är feminism. Som ni ser har alla tjejer rånarluvor & gevär (Spring Breakers inspirerat tnäker jag) samtidigt som dom trånar honom. Hoppas på att kunna gå på "release festen" för Moore Magazine den 13 Februari, skulle vara så sjukt att hålla en i en tidning med mig på omslaget. 

 Det var jättekul att få vara med, trots att det är bara en bild så tar det otroligt lång tid att fixa allt med styling, fönar, poser osv. men samtidigt så är han otroligt generös mot alla och det är väldigt kul att vistas i ett rum med så många olika framgångsrika kändisar (Bingo känner..alla som är någonting) och den här dagen fick jag med mig mycket fina grejer från Sexy By Sweden som jag måste visa er.

Can´t waiittttt

Döden i Grytan

Ville vara diskret hahah så ni får tyvärr bara bild på förrätterna. Drack en Virgin Cosmo och det var så sjukt gott! Till för rätt blev det självklart pastaaaa

Ikväll blev det en tre rättersmiddag på den italienska lyx restaruangen Döden i Grytan, det var jag, mamma & Steph som flög in från Paris för några dagar sen. Har inte setts på jätte länge så jag är så glad över att han är hos mig nu, Steph är en av dom viktigaste personerna från min uppväxt, alla sommrar i Frankrike med honom och hans familj, och så har vi rest till flera olika länder tsm  Det jobbiga är att mamma pratar franska men jag gör inte. Jag förstår andras konversationer ganska väl men för mycket har försvunnit.. bara att bita ihop och försöka lära sig igen. Dock pratar Steph svenska/norska vilket är rätt underhållande eftersom han förväxlar språken.. "nu ska vi spise" osv.  Han hade med sig lite gott franskt godis, kakor, ostar och vin. Mummssssss säger jag bara. 

CELSIUS +

 

Okej, så Celsius är inte överskattat. Jag själv blir så jävla explosiv om jag dricker en sån här när jag naturligt är piggast - på kvällen. Citron/Lime är helt klart min favorit, har inte provat cola en. Det är 15 års gräns och det brukar vara 2 för 40:-. Så länge man inte dricker för mycket så tycker jag dom är sjukt bra. 

- Man blir riktigt pigg i minst 3 timmar 

- Innehåller inget socker eller kolhydrater 

 

Lite nya grejer

  199:- från Bik Bok

 

Ögonbrynspenna, eyeliner, nagel lack, ögonskugga, smink borste, nagel lacks borttagning 300:- 

 

 

Jayoncé

 

Den mest grammy nominerade kvinnan i världshistorien är hon faktiskt, så Bow Down Bicthes! Haha, det var rätt kul att Beyoncé på scenen var det hetaste som grammy galan någonsin hade sett och JAY Z kom ut propert klädd i en fin kostym..Visste ni att Drunk texten är improviserad i studion? Hur som helst kolla den här så söt haha:


I been drinking watermelon - Vine By: Deanna Ward by meme-vines

Lights

-Filippa, sa jag försitktigt.

Hon tittade på mig och ett leende sprack upp. Hennes ögon var blå och mycket intensiva. Många människor skulle bli glada och ledsna av att titta in i dem när hon blev äldre. De var djupa som hav och innehöll platser som bara var hennes. Det var dit hon flydde under våra tråkiga thé sessioner och det var där hon valde att stanna, när hon inte ville bli nådd. En bit papper blev en häst och en legobit stod och tittade ut över ryaängen. Med mindre fingrar än mina, skapade hon världar jag inte ens kunde förstå."

---------

 Hon hade på sig sina skära strumbyxor under den rosalila manchesterklänningen och ett armband gjort av färggranna pärlor. Hon hade givit ett sådant armband till sin kille på dagis, men han var visst lite för liten runt armleden. Filippa hade sprungit hem och gjort ett nytt armband som var mindre. Nu skulle de gifta sig för de hade passande armband. Jag ville inte förklara att de kanske skulle hunnit växa sig lite för stora för snoddarna, innan de kunde säga ja i kyrkan. Men Filippa skulle säkert komma på det själv.

-Filippa ska vi laga mat nu, frågade jag.

-Vänta lite, hon ska bara rida hem till sin kompis. Hon har faktiskt gjort sockerkaka till henne, sa Filippa och tittade uppfordrande på mig.

Fick en jättefin universitets uppsats om mig som liten skickad till mig av min gamla barnflicka Elin och eftersom det antagligen var roligare för mig en för er att läsa så fick ni bara ett kort stycke, garvade lite åt armband&gifta oss delen för jag hittade faktiskt en riktig vigsel ring i gräset på dagis gården en dag som jag gav till min första kille på dagis hahah. Sov över hos Wilma i Fredags hahah älskar den tjejen, och på lördagen så shoppade vi lite fina kläder i Gallerian som jag btw HATAR. Det är så jäkla mycket folk där inne, och ingen luft och så varmttttt. Dom borde verkligen ha en garderob. Imorgon kommer jag att svara på några utav dom frågor som ni har ställt så om ni fortfarande undrar nåt så passa på 

1..2..3.. HERE WE GO!

Jag älskar den här dansen..ahhhh! Let me turn your rain into suuun 

Paolo Roberto - Träningsgud

 ÄR KUUNNGGGG! Håller verkligen med honom, man kan äta mer, man blir lyckligare, Skriver nästan igenting om träning men jag tränar hur som helst väldigt mycket och det han som om att folk inte svettas när dom tränar ocht att han kan träna 15-20 minuter så att han kräks är otroligt sant! Kort träning kan bli extremt mycket om man går all in. 

Why I Love I never know

 

Heeej bloggisen. Har ni haft en bra helg? Jag har! Åkte skridskor i kungsträdgården i Lördags och på kvällen så fick jag en fin överaskning av vänner, det blev middag och en superfin tårta, jag vräkte i mig typ haha har man varit nyttig så förtjänar man det på helgerna. Har också spenderat en jävla massa pengar på shorts & andra

 

sommriga plagg, har inte många varma kläder nu hahah får väl vara fult klädd så länge. Har tränat like fakking crazzeeyy också så det gör fan ont när jag går. 

Buddha Buddhies

New in!

Två grymt fina toppar i min garderob, tshirten har jag cravat hur länge som helst och äntligen kom den in i XS.. har andvänt dom båda en gång men jag vet att dom kommer passa mycket bättre till en fin bränna och korta jeans shorts  Snaaarrt....

FRUITVALE STATION

Igår hade jag det riktigt mysigt med Lollo&Wilma, vi möttes i stan och tog en fika på Espresso House i NK då jag äntligen provade en jävla snappleee som smakar precis som lemonad men jaja, vi stressade sen till Söderhallarna där vi såg filmen Last stop:Fruitvale Station och oj vad vi grinade & bölade på slutet. Det är en sann histora och det är ju den lilla detaljen som får mig att gråta i filmer - att det faktikst inte är fantasti eller påhitt, utan det är en riktig person/familjs öde.. 

Ni måste se den!  Vill inte spoila nånting men jag tror att man blir en lite bättre människa, man fattar mer hur lite man vet om andra människor osv. Jag grät inte så länge, för det kändes som att Lollo gjorde det åt oss haha så ledsen var hon  Aldeles för mycket orättvisa i världen, för mycket fördomar, för mycket idioti helt enkelt.. Men sen när vi kom till Wilma badade vi i hennes varma utomhus jacuzzi, såg captain Phiips och när vi vaknade vad det såå mycket snö ute att vi körde lite snowrace och pulka haha 

BONNE ANNIVERSAIRE

Det komm lite gäster över på min födelsedag så förutom princess tårta, fin ost, pommac och sånt så gjorde jag maräng swiss och bakade nutella&hasselnöts cupcakes med rivet lime skal i frostingen vilket faktiskt var sjukt gott tyckte alla haha. Nu måste jag ta moppe kör kort! Kan man gå kurser nu på vintern??

New in

  199:- från Bik Bok

Ögonbrynspenna, eyeliner, nagel lack, ögonskugga, smink borste, nagel lacks borttagning 300:-