The Mermaid Diary

Money on mind

Bilderna snodde jag från Tumblr

Att tjäna egna pengar känns så.jävla.gött. Ett steg i rätt riktning, tycker inte att ens första jobb eller extra jobb behöver vara någonting som man vill göra i framtiden men man får erfarenhet vilket krävs för massa jobb i framtiden. Alla framgångsrika människor började tjäna sina egna pengar på något sätt redan dom var små, det gör en målmedveten och man inser att jobb man gör pays off. Att kunna köpa allt som jag vill ha, fast för mina egna pengar är något jag är stolt&glad över. Dessutom försöker jag spara lite av det jag tjänar tills framtiden, om 3 år är jag 18 år och jag vill kunna resa utomlands med kompisar på sommrarna i gymnasiet, köpa dyrare kamera linser osv och helt enkelt ha ett start kapital om jag skulle vilja starta ett eget företag eller så. 

Förra året kunde jag köpa julklappar för pengar jag har tjänat istället för att få pengar från samma person som jag ska köpa till hahah

Jag behöver inte mitt barnbidrag eller så (behöver inte köpa allting själv, men jag tycker det känns bra när jag har betalat något för mig själv) och så många ungdomar hehe har blivit lata pappas pengar typ och det tror jag man får äta upp när man står där, myndig och ska klara sig själv. 

Man behöver pengar för att leva ett skönt, stablit liv och i framtiden vill jag aldrig bli pank och jag vill kunna klara mig utan jobb ett par månader om jag skulle känna för det osv!

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas