The Mermaid Diary

We should all be feminists

Den här är faktiskt riktigt intressant, inte alls tråkig att lyssna på  Tryck på play bara och lyssna på den nigeriska författarinanan Chimamanda Ngozi Adichie som representeras i Beyoncè s låt Flawless***  lyssna på det hon säger medans ni läser bloggar, kollar tumblr osv för det är riktigt riktigt bra!  We should all be femenists!

EFTERLYSER brazilian bottoms

Är lite trött på bikini bottoms som cover it all, är lite för höga där bak typ och helt enkelt inte gör ens rumpa rättvisa haha. VART får man tag på såna här slags underdelar????

Paradis nästa

Väskan är packad, woop woop 

Att äta efter träning + interval träning

Igår sprang jag en hel mil på Norra Djurgården, hade inte sprungit på flera månader så det var skönt och gick förvånansvärt riktigt bra antagligen för att jag har kört otroligt intensa konditions pass på vår cross trainer bla :) Man springer eller cyklar ALLT MAN HAR i 50 sek, vilar 10 sek. Sen kör du 50 sekunder till ända tills det har gått 4 minuter. Pulsen är på WOW i flera minuter efter att man är klar!  Men ge allt du har under dom 50 sekunderna. 

Jag gör den här övningen på en cross trainer som då har jag benmotstånd också. Hur som helst så är kvarg en favorit efter träning med färska bär! Det är protein rikt och proteinet behöver du för att behålla musklerna så det är därför det är så "hypat" inom fitness världen just nu.

 

Bora Bora Boracayyy

NOSTALGI TRIPP

Student klänningar 2014!

Tänk vad snabbt tiden går, nu är det redan sportlov och.. woopsi så var sommaren redan här! Längtar så efter att få gå ut skolan med alla mina kompisar, årets bästa tid dessutom barbent och i en fin klänning - själv har jag redan min- en jättefin spets klänning i traditionell färg:vit, till skol avslutningen. Det är många som har frågat efter det här so here we go: Här har jag valt ut lite fina student/skolavslutningsklännigar från Nelly Student 2014! 

Man får snabba sig på om man vill hinna få klänningen i rätt storlek, klicka på "pricken"för att komma till exakt den klänningen 

 

 

 

 

Planet Fitness

 

Där spenderade jag min Onsdags kväll, så jävla grymt gym! Riktigt stort (3000 kvm) , fräsch & lyxigt med spa, naprapater,cross fit avdelning och en jättefin pool och jacuzzi etcc etc. Dessutom får man en korg med handduk, morgonrock och tofflor (om det ingår i ens kort). Simmade 25x45 längder, simmar verkligen inte ofta men det var kul att få byta ut mina vanliga ntc pass! Försöker pigga till med en kopp chai te och sen har jag lite mer matte plugg att ta tag i. 

Här får ni en mys låt att lyssna på: 

DUDEISM !

Jag, eller vi rättare sagt träffade så otroligt många intressanta härligt speciella människor när vi reste runt i Asien, och nån gång kom vi in på religion med en backpacker från USA som sa att han inte var buddisht, hindu, muslim eller kristen. No,no,no. Han var DUDE- IST! 

 "Everyone feels oppressed by society's pressures"

 "Everyone wishes they had more freedom. Everyone wishes they could be more carefree, to worry less about money and status."

Kunde inte sluta garva när han började berätta om det, det är helt enkelt folk som tar det chillipill. Det var en hippie kille från Kalifornien som startade dudeism med en 10år varig backpacking resa och sedan the latter day dude church, och han sa att (översätter) "Följer du dudeism så hjälper det dig att komma i håg vad som verkligen är viktigt i livet - vad som faktiskt gör folk glada istället för vad gör dom galna. Det liknar gammal kinesisk phisolophi som säger att "the simple pleasure is the best and less is actually more" Så himmla härligt! "vanlig" religion+ människor har ju ställt till det så mycket i världen.. 

Btw så var det i Chiang Mai, Thailand där jag träffade honom och det finns faktiskt ganska många såna dude präster nu för tiden hahah 

Det här sa han i en intervju om religionen som han har startat: "One problem also is that too many people just think the Dude is a burned out hedonistic stoner. Nothing could be further from the truth. He's an intellectual with strong moral character and a lively, creative mind. He's also a stoner, but that's not a bad thing. Too many people confuse Dudeism with anarchism or selfish laziness. Dudeism recognizes the need for organization and rules, and the laziness it touts is disciplined and determined. "Att vara stoned betyder att vara hög så att alla förstår haha.   

Practical Dudeism 101:

That cow giiirl

Kanye West har ännu en gång gjort en remix på Beyoncé´s song, very dirtyyy och så är hon så jävla snygg i den här videon som  bara är en "teaser" men hela videon är inte ute än. Tycker dock det låter som två helt olika låtar.. 

internationella Barncancer dagen

En så fruktansvärt elak vidrig sjukdom, och att gå igenom det när man är så ung.. förra året hade jag en insamling för barncancer fonden och ni - mina läsare hjälpte till med lite var. I år har inte jag startat någon insamling men ni kan alla gå in på http://www.barncancerfonden.se och skänka direkt till forskning för att bekämpa cancer. 

Så glad att jag känner er

Hade verkligen en underbar alla hjärtans dag. Först så gick jag hem och firade med familjen och fikade och såg på flickan som lekte med elden och på kvällen träffade jag Lollo&Emelina och vi åkte hem till Carro för en sleepover. Wow kvällen var ganska oväntad, trodde det skulle bli nån film och vräka i oss godis men vi satt och pratade non stop i flera timmar om allt mellen himmel och jord och det var så underbarrrtttt, vilka grymma tjejer jag känner. 

Hoppas att alla mina läsare fick rosor&choklad igår cause you´re worth it 

Stake

Om man inte har blivit utfrågad på middag eller dylikt på alla hjärtans dag, och ska vara ledsen över det, kan man inte ta tag i sitt problem och vara lite rak i ryggen och våga fråga någon annan själv? Som sagt, det värsta som kan hända är att man få ett "nej". Varenda människa är blyg och vem blir inte smickrad av en sån fråga?

Blir bara så irreterad på folk som bara "tagga forever alone på fredag" för det finns nog jävligt många människor man älskar på ett oromantiskt sätt, och det är perfekt tillfälle att visa uppskattning för sin familj, bästa vän osv. Själv har jag grymt roliga planer och det kommer nog bli hel lyckat, ska bara LEVA den här hlegen för jag är äntligen frisk, kan äntligen återgå till mitt Nike tränings program (!) som jag kan lägga upp här varje dag sen :) Det är 4 kick ass tränings veckor. 

Nu ska jag plugga matte utav ren kärlek till vår matte lärare som ändrade provet till 4 dagar tidigare en planerat .. FAKK. :) 

 

Moore Of Sweden Winter Edition

  Här är nya moore, Kevin Bäckström plus jag och några andra modeller här, idag är värsta eventet för nysläppet av tidningen, stockholms tungaste media    människor och kändisar är där såklart men jag har fakitskt MATTEPROV snart så jag kunde inte gå. Hur som helst, moore la upp en en kort liten snutt från backstage. men nu får ni väl titta och ta det med en nypa salt 

 

Place´s I´ve been

Min nya mini jordglob från Indiska!

Fick en fråga om jag kunde lista länder & platser jag har varit på/i. Listan ser ut så här, än så länge och som jag kan komma ihåg just nu. 

 

Indonesien - Bali, Ubud, Kuta, Nusa Dua, Singaraja, Sanur, Canggu, Tanah Lot, Mt Batur, Denpasar osv. 

Thailand - Bangkok, Chiang Mai, Phuket, Koh Lipe, Koh Lanta

Mexico - Acapulco, Mexico City 

Filippinerna - Manila, Boracay, Ilo Ilo, Kalibo. 

(Kina) - Hong Kong

Finland - Åland, Helsinki 

Norge - Oslo, Kvitfjell 

Danmark - Köpenhamn 

Estland - Tallin 

Spanien - Teneriffa 

Frankrike - Paris, Marseille, Biaritz, Nice, Lyon, Saint Trpoez osv. 

Italien - ? 

Schweiz - Genevè 

Monaco 

England - London, 

Irland - ?

Singapore - Chiang Rai 

Malaysia - Sabah, Kuala Lumpur, Lang Kawi, Kota Kinabalu