The Mermaid Diary

Förr eller senare exploderar jag..

GOODIEBAG + VERONICA MAGGIO + MONKI

Igår gick jag, Wilma & Viktoria lite spontant till ett Veronica Maggio event på Monki Götgatan där hon blev intervjuad på scen, popaganda biljetter lottades ut och så fick ett par stycken goodiebags, bland annat vi och jag kan inte säga att den var dålig! Hennes senaste skiva, en tshirt, tygväska, monki hand, skönaste strumporna någonsin från Monki plus en signerad poster! 

French Canyon

Här kunde man paddla in till en hemlig strand. Har kommit hit sen jag var en liten skitunge, det vackraste stället jag vet. 

Choklad doppad banan glass!

Så enkelt och GOTT!! Igår införskaffe vi oss en choklad fondue, det här lärde Zoe mig: Man skalar bananer, delar dom på mitten, sticker in en grill pinne och lägger dom paå en tallrik och låter dom frysa i frysen minst en halvtimme, man doppar den sedan snabbt och enkelt i den smälta chokladen, och lägger in dom igen en timme i frysen.

Tycker det här är mycket godare en när chokladen är varm och mjuk! Ni måste prova!

 

Make Me Up

När jag var i Schweiz så kunde jag få tag på ett märke från Milan "Kiko" - grymmttt!

Sephora puderborste, Foundation/puderborst, conceler, rött läppstift, glitter rosa läppstift, rogue, dagkräm, fransk manikyr nagellack, ansiktborste, primer & sminkborttagning. 

ON THE RUN TOUR I PARIS!!!

Vet ni att man kan älska någon man inte känner? Jag älskar Beyoncé, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Vi alla vet att Jay-z & Beyoncé är det bästa power couple som finns på detta jordklot. Dom är bonnie&clyde. 

Idag har jag sett till att uppfylla en dröm. Jag ska se final showen av Beyoncé's & Jay -z's On The Run Tour i Paris! Den enda showen dom har i Europa och jag SKA gå på den tillsammans med min bästis Lollo! Det kommer bli den mest legendariska kvällen i mitt liv, att se dom största levande stjärnorna leverera tillsammans på en fet arena i PARIS! Det här det enda jag någonsin önskat mig, att få se Beyoncé live, och bättre en så här blir det bara inte. 

Jag har biljetten i handen och vi har dessutom flera dagar i Paris som vi ska spendera som riktiga Blair Waldorf: shoppa, ta selfies med eifeltornet, äta crépes och skapa underbara minnen. Har inga mer ord som kan beskriva min glädje, bara att det finns inget jag vill mer en detta som nu ska ske. 

Hermans trädgård

Äter med mamma på den mysigaste restaurangen som finns i Sthlm, -Hermans trädgård på söder med sån sjukt vacker utsikt över Sthlm/Djurgården. + att dom bara serverar vegetarisk skit god mat!

My heart breaks

Det enda jag önskar att jag verkligen hade kunnat stoppat i resväskan och ta med mig hem till Sverige är dom här två rackarna: Felix & Shan Ian 

World Map Scratch

Det här är det ultimata att ha på väggen för mig, nu kom jag på att jag har lite scratching att göra.. En vacker dag har den guldiga färgen blivit avskalad från varenda land på världskartan. 

Ludde pudde

Ända sen jag kom hem från lägret har jag varit med kompisar 24/7, idag var jag hela dan med Ludvig, vi gick på stan, kolla kläder, drog en tur på ung och hälsa på folk men det sög där så vi gick därifrån, han bjöd mig på fika på espresso house och sen tror jag vi satt där i flera timmar och bara snacka tills mamma ville att jag skulle hämta nyckeln (vi renoverar så jag har inga egna) så vi åkte hem till mig, sprang in från regnet men stannade inne och tände ljus och sånt eftersom det blev värsta ovädret sket vi i att sticka ut. Igår natt var jag med hela mitt mysiga tjej gäng på Gröna Lund och sen sov vi i Zoe's stuga och dan innan det var jag hos Moa och gjorde pannkakstårta typ haha så jag har inte varit ensam en sekund men nu sitter jag här, mer eller mindre utegångsförbud, yeah that's nice. 

 

GOD DAMN I CAN'T DELIVER FAILURE

Tankarna snurrar som fan här inne ska ni veta. Gymnasiet framför allt, var f a n ska jag gå? Jag har några av stans bästa och mest sökta inom 1 km bort men jag är ändå sugen på ett roligt gymnasium men som tyvärr ligger på en pendel station. Blir ju jävligt jobbigt varje morgon. Med mina merit poäng jag har nu kommer jag in överallt jag vill och inte vill gå (skola&linje) men vart har jag inte listat ut.. Dessutom gör jag fördel & nackdel lista med att spendera hela kommande termin utomlands och komma tillbaka till Sverige sista terminen i 9an. ahhhhh 

Christiania

Veckan jag spenderade nere i Skånde så ägnade vi också en dag i Danmarks vacrka huvudstad Köpenhamn, och det första vi gjorde var att åka till fristaden Christiana som säkert många av er redan känner till.För några årtionden sen blev området som nu kallas för Christiania erövrad av feströkade hippies som predikar peace & love som vill leva tillsammans med folk dom tycker om, och samtidigt var dom aktivister emot konsumtion och det traditionella sättet att leva. Området var taget av tyskarna under andra världskriget, där tillverkade dom vapen (?) och byggde hus åt sig själva osv. När kriget var över satte dom upp ett plank för området men som rivdes av folket gång på gång som sedan tog över husen. Dom har idag köpt det dom kan av staten. 

Vi gick en guidad tur och fivk veta att f lera hus har inte något badrum, så därför finns det ett "badhus" där folk kan gå för att duscha. Alla husen var superfina och gatorna pryffa med graffiti. Ville inte ta kort på folks hem, det är liksom inget zoo men det var otroligt kreativt, ett var bara massa glasrutor - svincoolt!

Till sist gick vi på Pusha Street, där man säljer marijuana helt öppet, som vid små marknadstånd. Man fick absolut inte ta några bilder där förstås hehe.. 

Seglarläger

Nu är jag hemma efter 10 dagar på seglarläger, ãkte dit med Wilma, Linus och Viktoria och som en nice surprise var en gammal vän till mig också där. Känns som att  jag har lärt mig ett nytt språk nu när jag segla. När jag är äldre ska jag segla på vackra båtar med mummintrollen namn till olika exotiska öar, har inte haft mobil på 10 dagar.. & så ä det jävligt nice att få sitta i sin egen säng, duscha, wifi och alla såna bekvämligheter. Har fått så jävla fina vänner! Har en känsla av att jag kommer komma tillbaka hit nästa år..exot