The Mermaid Diary

Roller coaster

Mitt liv dom senaste dagarna (läs:72 timmarna) kan identifieras som en bergochdalbana. Känns som att jag borde kollapsa snart för att det har varit alldeles för stora omväxlingar i mitt privatliv nu, men det är lättare att bara göra sitt allra bästa hela tiden, fokusera på något annat när man är ute och träffar folk. Kanske kan börja berätta något av det för er imorgon, för att skriva av mig lättar verkligen. 

Idag hade jagmin sista dag på Silverbird Prouctions, vi preppade för ett event imorgon och så blev jag än en gång bjuden på restaurang lunch! Blev tidigare bjuden på YogaYama: Gryyyym mat! Värsta super food stället, provade för första gången en sån där läskig hälsosam drink som faktiskt smakade helt Ok.

Dom har varit så generösa mot mig, jag har som sagt lärt mig massor och så är jag imponerad av hur dom 3 kvinnorna kan hålla så många bollar i luften samtidigt. Har säkert ätit hälften av allt godis som fanns på kontoret.. piin. Dom hade till och med köpt en present till mig, så himla gulligt! Jag älskar att bli överaskad 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas