The Mermaid Diary

NYÃ…RSLISTAN 2013

Vilka länder besökte du?

Kina, Filippinerna, Indonesien, Thailand & Sverige 

Har du några nyårslöften?

Ja, att göra 2014 till det bästa året hittils och Sluta äta så jävla mycket socker & höja mina betyg! :) 

Gjorde någonting dig riktigt glad/ bästa minnen från 2014?

 Massvis av småsaker, som spontata grejer med mina vänner och andra saker men bland annat var det riktigt kul att få fylla år när det var rikitigt soligt och varmt på en strand istället för inomhus, det brukar liksom snöa på min födelsedag (2a januari), och att få spela i National Championship, blev stolt över att vara den yngsta och vitaste spelaren där haha. Tänk er SM fast mycket mer big deal. Och när jag gjorde världens längsta matte examen på engelska och fick A+ blev jag glad. 

+ Att få komma hem var som att sväva på ett moln, landade på arlanda en riktig solig perfekt dag och blev överaskad & välkommen av vänner&familj som väntade på oss!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?

Mycket, mycket lyckligare hela året!

Bästa köpet?

Faktiskt dom här, ett par svarta wedge sneakers jag fick tag på i Hong Kong, dom var otroligt dyra så jag provade dom i butiken i all evighet. Och så en perfekt virkad vikini som får premiär andvändas snart! 

Vad ser du mest fram emot med år 2014?

Fylla 15 år, åka till Filippinerna, lite asien resor och kanske någon vecka i frankrike & förhoppningsvis lite svensk sommar med jordgubbar, skärgård, festivaler och hela trudeluttan. 

 s

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas